Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nektek Edward, vagy Mustang...

Nirata kérdése:

Nektek Edward, vagy Mustang személyisége szimpatikusabb?

Figyelt kérdés
Edwardot jobban kedvelem,de Mustang is nagyon érdekes karakter

2013. máj. 13. 09:11
 1/5 katsuya válasza:
Bekem személy szerint mustang szinpibb de e meg vicces ahogy fojton dühbe gurul.
2013. máj. 13. 21:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Igazából túlzottan egyik se .. de ha a 2 közül kell választani akkor Ed.
2013. máj. 14. 14:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Mustang imádni való a higgadtságával, és hogy hátulról támogatja Edéket. Viszont Ed személyiségében cseppet a sajátomra ismertem, szóval az övé. xD
2013. máj. 24. 20:35
 4/5 anonim válasza:
edward tenyleg egy gyerek fejlodeset mutatja be, aki sokmindent atel es vegul egesz szep felnott valik belole. mustang meg sokszor olyan mintha az apja lenne, tenyleg hatulrol tamogatja es melle meg nagyon ambiciozus, hogy a sajat karierjet epitse. edward karaktere nagyon profin van kidolgozva a vicces dolgoktol kezdve egeszen a nagy mely gondolatokig. ezzel elentetben mustang egy picikevel egyhangubb karakter de en nagyontudom szeretni...igazsag szerint en mind a kettot nagyondenagyon szeretem, ugyhogy valasztani nemisigazan tudok...tudom hogy kicsit hosszu valszt irtam, amiben nem is valaszoltam, de na ez van ;))
2013. máj. 25. 20:14
 5/5 A kérdező kommentje:

Igazából én is hasonló választ tudnék írni, mint a 4ik válaszoló (:

Hozzám mind két karakter közel áll,de talán Edward egy kicsit jobban

2013. máj. 26. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!