Valaki elmagyarázná, hogy mi a Shelby, és a Mustang között a kapcsolat/különbség? Részletek lentebb.
Múltkor készítettem egy rajzot, amin én tudomásom szerint egy Mustang GT-R van. Ma feltöltöttem a netre (nem FB), és most kaptam rá gúnyolódó kommenteket. Nem tudok angolul, de rájöttem, hogy azzal van a baj, hogy a rajzomon a rendszámtáblára MUSTANG GT-R van írva, mellette a Shelby kobrája. Én a mintaképet Mustang GT-R címszóval kerestem, és most utánanéztem, hogy az valójában egy GT500-as volt.
De most már, hogy így komolyabban beleástam magamat, és a wikipédia-google duó nem adott elég választ, szeretném tudni, mi van a Shelby-vel és a Ford Mustanggal, mert a Shelby logót ugyanúgy láttam pl. egy Chevy Camarón is. Addig eljutottam, hogy Shelby egy autóversenyző-tervező volt, de akkor márkától függetlenül ugyanúgy átalakított Camarókat és Mustangokat is, és azok ugyanúgy eladósorba kerültek, tömegcikként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!