Ti hogyan oldottátok meg a minden napi dolgokat gipszben egyedül? (könyöktörés-vállgipsz)
Szia!
Nekem is volt ilyen vállgipszem, ugyanígy könyöktörés miatt (csak nekem nem kellett műteni szerencsére), hat hétig voltam benne.
Mivel az ujjaim szabadon maradtak, tenyértől volt a gipsz, ezért fogni tudtam vele, a gond ugye az, hogy könyökben nem tudod hajlítani a karod (nameg, hogy nehéz). De némi gyakorlással azért el lehet boldogulni vele, nekem a legtöbb dolog ment azért. Késsel-villával nem tudtam enni, de az öltözködés ment azért, hajmosás, fürdés a másik kézzel, fürdésnél zacskó a gipszes karra. Cipőbekötést 3 napig tanultam, addig kénytelen voltam mezítláb papucsban járni :) és nem nyár volt :)
Írni megtanultam a másik kezemmel, rondán, de olvashatóan elsajátítottam a bal kézzel való írást. Pár nap gyakorlás és ment nekem.
Ami nekem sem ment sehogyan sem, az az alvás volt. Állandóan felébredtem miatta, hogy rosszul van letéve a karom, nyomott, tört, néha akkora fájdalom hasított bele, hogy arra ébredtem fel.
Kitartást és mielőbbi jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!