Unatkozom! Nem tudnátok valami jó játékot mondani amit az udvaron lehet játszani, egyedül?
Figyelt kérdés
Már annyit gépeztem, egy kicsit kint is szeretnék játszani. Légy szíves segítsetek valamit kitalálni! Előre is köszönöm minden játékot!2013. máj. 5. 14:54
1/13 Sparr0w válasza:
A hintázás a legjobb, ha nincs építs hintát. :)
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet, még nincs felszerelve a hintám, de ezen a héten felszereljük.
2013. máj. 6. 21:11
3/13 anonim válasza:
Tanulj meg kézen sétálni. Nem könnyű kihívás. Én nem bántam
4/13 Sparr0w válasza:
Imran: mennyai időbe tellett? Én tudok kézenállásból fekvőzni de kézenjárás nem megy, mindig elvesztem az egyensúlyomat.
5/13 anonim válasza:
Egy-két hét. Én egyébként nem tudok egyhelyben állni, csak sétálni tudok egy irányba, illetve forgolódni egyhelyben.
6/13 Sparr0w válasza:
De jó neked, még gyakorolnom kell sokat. Bár egy évbe tellett a fekvőtámasz is előbb-utóbb a sétát is megtanulom.
9/13 A kérdező kommentje:
én még kézen állni sem tudok :(
2013. máj. 17. 20:49
10/13 Sparr0w válasza:
fejenálálssal kell kezdeni, 10 másodperc fejenállás fokozatosan növelve, youtubeon meg tudod nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!