Szerintetek ha egy nevezzük "találmány" ötletét megvitatásra, kérdésben feltenném és kiderülne, hogy működik akkor hányan lopnák el?
Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 23:21
1/3 anonim válasza:
Elég, ha egy lopja el és gyorsabban szabadalmaztatja...
Amúgy, sokan biztos nem, mivel azért egy ilyesmi (bár konkrétan nem tudom, miről van szó) rengeteg utána járást, macerát jelent. Ezt kevesen vállalják fel, még akkor is, ha értik a csíziót.
2/3 anonim válasza:
sokan-nagyon sokan. de csak egynek hozhat sikert. de ha előtte megcáfolhatatlan bizonyítékokat készít az eredeti feltaláló arra, hogy ő az ötletgazda, akkor nincs probléma. Pl : videofelvételek, hanganyagok, fényképek
3/3 anonim válasza:
Kérdezz szakembereket ingyen. Ha a garázsban marad az ötleted, abból senkinek nem lesz haszna, főleg neked nem. Gugliban a megoldás most ra keress én velük dolgoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!