Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megtérülnél, ha kiderülne...

Megtérülnél, ha kiderülne Istenről, hogy meleg?!

Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 11:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

1. nem

2. h.lye vagy

3. mégis hogy derüne ki?

2011. ápr. 23. 11:23
 2/24 anonim ***** válasza:
65%

Hogy lehet ilyen kérdést feltenni?

FELHÁBORÍTÓ!!!!

2011. ápr. 23. 11:47
 3/24 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy a Biblia az ölést és a homoszexualitást is bűnnek tekinti.

Ehhez képest minden keresztény elfogadja, hogy Isten ölt az Ótestamentumban, és azt is, hogy ha eljön az Ítélet napja Jézus lángpallossal a kezében fogja aprítani a gonoszokat.

De, ha azt kezdjük el firtatni, hogy a legkedvesebb tanítványa miért volt olyan kedves a számára? Az felháborító.

2011. ápr. 23. 11:53
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

XDXDXD Nagyon unatkozhatsz, kérdező.:D

Amúgy nem vagyok keresztény (ha nekik szól a kérdés), csak szimplán hívő, de ilyesmi max. akkor derülhet ki, ha megdönthetetlen bizonyíték lesz Isten létezésére, és ebben az esetben nyilván még erősebb lesz a hitem.

2011. ápr. 23. 12:20
 5/24 anonim ***** válasza:
77%
ha kiderülne róla h meleg, akkor az is kiderülne h létezik...
2011. ápr. 23. 13:02
 6/24 anonim ***** válasza:
63%
TE NEM VAGY NORMÁLIS!!!!!!!!!!!!!
2011. ápr. 23. 13:14
 7/24 anonim ***** válasza:
68%

13:02, igen, én is erre akartam kilyukadni.:D

(12:20 voltam.)

2011. ápr. 23. 13:35
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

"ha kiderülne róla h meleg, akkor az is kiderülne h létezik..."

Nem feltétlenül. Tegyük fel, hogy a pápa holnap kihirdet egy enciklikát, amelyben teljesen revideálja az Egyház homoszexualitásról vallott tanait. Feltárja, hogy Isten bár nem személy, de Jézusként megtestesülve sosem volt kapcsolata nővel, viszont a tanítványai körével igen belsőséges viszonyban volt. Mivel ezt egyesek később szégyellték, kimaradt a Bibliából.

A pápa szava Isten szava az Egyház szerint, ugyanakkor egy nem hívő, vagy nem katolikus számára semmilyen extra bizonyítékot nem szolgáltatna Isten létéről.

(Hogy amit írok, az abszurd és felháborító? Egyrészt még mindig valószínűbb, mint hogy valaha is konklúzív érv lesz Isten léte mellett. Másrészt lásd, amit korábban írtam. Az átlag keresztény számára a homoszexualitás fertelmesebb kell legyen, mint a gyilkosság, hiszen csak az utóbbit tudja elképzelni Istenről.)

2011. ápr. 23. 16:09
 9/24 anonim ***** válasza:

Akkor már fel kéne tételeznem, hogy van is akivel csinálja, valaki magához hasonlóval. És rájönnénk, hogy nem egy utánozhatatlan felsőbbrendű izé, hanem csak egyvalaki az üveglap mögött bámulókból.

És a megfelelő szó a megtérnék b+, nem a megtérülnék!

2011. ápr. 23. 21:40
 10/24 A kérdező kommentje:
JAJJ TÉNYLEG EZ MÁST JELENT bocsika.szoval megtérnél?
2011. ápr. 24. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!