Külföldön keresnek újságírókat, kritikusokat?
Figyelt kérdés
és ha tudom a nyelvet külföldiként is el tudod helyezkedni?2013. máj. 10. 21:56
1/1 anonim válasza:
Külföldön ugyanolyan a helyzet az újságírók/kritikusok számára, mint itthon. Sok van belőlük, ezért nem keresik annyira az ilyen végzettségű embereket. Illetve ez attól is függ, hogy milyen újsághoz mennél. Talán a természettudományi újságoknál van még esélyed, de ilyen bulváros dolgoknál így is áll a sor értesüléseim szerint. Na meg ez nem úgy működik azért, kommunikáció szakon kell elvégezned valami jó egyetemet, egy sima OKJ nem elég hozzá, és a munka sem az az álomszerű dolog, bizony a főnök mondja meg hogy mit írj, még a saját véleményed is ő mondja, mindent, neked tulajdonképpen csak az a dolgod, hogy leírd amit ő mondd. Nincs túl sok szabadnap, egész nap az irodában kell ülnöd és ha szerencséd van légkondit még talán raknak az irodádba.:) Szóval az újságíróknak kemény életük van, csak az írhat évek múltán majd akármiről, aki valamilyen híres személyiség, van befolyása vagy ilyesmi. A kritikusokról nem tudok sokat, azokra általában nincs sok kereslet, legalábbis én egy újsághirdetésben sem láttam még, se itthon, se Angliában.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!