Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a mai divat...

Mit gondoltok a mai divat "páwákról"?

Figyelt kérdés
Csak egy sima vélemény, tetszik e avagy sem. Bár, az én részemről eléggé... undorítóan hat. A mai kamaszoknak miért jön ez be?! Ettől egyáltalán nem lesz senki "híresebb", vagy... népszerűbb. Konzervatívságot emg már alig lehet tapasztalni... úgy értem, akik rendesen, érthetően, és szépen magyarul, nem rövidítéseket használva; beszélnek, írnak. (Bocsánat a nem jól megfogalmazott szövegért.
2009. szept. 30. 14:38
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Na hát kiráz a hideg tőlük.

Tegnap a villamoson láttam egy kiscsajt... piros csizmája volt, és nagyon feszes sztreccsnadrág volt rajta. Röhejes. Úgy nézett ki mint csizmás kandúr.

Azért én se vagyok maradi a divat terén, de néha szerintem túlásba viszik. Na meg az emósok... majmolják egymást.

Na meg köszcsi puszcsi szercsi holnap tali.... áááááááá

2009. szept. 30. 14:55
 2/10 anonim ***** válasza:
30%
"Divat" nélkül megőrülnénk minden tekintetben, az unalomtól.
2009. szept. 30. 15:07
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Utolsónak: Nézd meg, mennyivel boldogabbak a mai fiatalok, akiknek mindenük megvan, akik affektálnak azoknál, akik mondjuk 10-20-30 évvel ezelőtt voltak tizen-, huszonévesek... Azt hiszem, nem kell magyaráznom.
2009. szept. 30. 15:09
 4/10 anonim ***** válasza:
96%

tudjátok mi az új elméletem hogy:

az "csicskább", csúnyább emberek kezdték el ezeket hordani, viselni, mert ő nekik nem volt izmos testük szép arcuk nagy mellük ezért kellett valamivel nekik is felhívni magukra a figyelmet!

(ez az én szerény véleményem és szerintem egyáltalán nem hülyeség)!

2009. szept. 30. 15:14
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Még a "divattal" el is vagyok, ugy öltözik mindenki ahogy akar! A fiatalok meg àltalàban nem talàljàk a sajàt stilusukat ezért majmoljàk egymàst! Semmi gond, de mikor egy testesebb csaj felvesz egy "törökbugyogot" egy toppal és mindenhol rezeg a hàja, kibugyan a bluza alol a hasa, attol megveszek! Na meg a fiukàkon, rozsaszin bokazokni, a polot megszoktam màr, de zokni, na neeee... Ha meg valaki "màs" beàllitotsàgu, miért kell ezt közhirré tenni, és csodàlkoznak, ha bàntjàk öket!
2009. szept. 30. 15:15
 6/10 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem a divat maga a szánalom, a divat azoknak a szánalmas kis tiniknek való akiknek életük értelme kimerül abban hogy szépek legyenek, esetleg hogy másokat kiröhögjenek akik nem divatosak...

Vannak a tervezett ruhák, azokat azok a divatribik viselik akiknek annyira nincs ízlésük, hogy inkább egy divattervező aktuális szeszélyére bízzk magukat és megveszik a frissen tervezett ruháit...

és persze van a legundorítóbb amikor egy sztár visel egy ruhát vagy cipőt és akkor mindegy milyen az adott ruhadarab, akkoris kell mert olyat viselt az XY...és muszály megszerezni, hogy minnél jobban tudjam majmolni az a külföldi sztárt akit csak magazinok fotóin és néha talán a tévében láttam de szeretem mert olyan kedves aranyos vicces és olyan ügyes meg szép, hogy "muszály cerizni" mert aki nem "cerizi" az egy k*csög kis g*ci...

Én ilyesmit konkrétan olvastam is!

Ez az Msnribi nyelv pedíg a szánalom csúcsa, hogy ha nem msn-en vagyunk hanem mondjuk egy fórumon akkor rohadtul nem kell rövidíteni miért muszály mégis mindenütt nyomni a "vok, tod, tom, naon, ceri, szomi, texik, nm..." és az ehhez hasonló gusztustalan rövidítéseket?

Jajj de 1-2 hónapja már ez is megy hogy leesik a műkörmünk ha sz betűt írunk, ezért helyette muszály x-et írni mert az tök menő és mert sokkal rövidebb is...Hányinger, és a legjobb az egészben hogy ezek a kiscsajok, ettől egyedinek és "tök tutkerájnak" érzik magukat...

2009. szept. 30. 15:17
 7/10 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem visszataszítóek. Nem csak az, ahogy beszélnek, hanem az ahogy öltözködnek, és amit csinálnak. Másnak élelemre nem jut pénz, nekik meg mindig új a nadrágjuk.

Nah, meg ezek a rövidítések...üccsi, miccsi...meg tudnék ezektől őrülni.

L/12

2009. szept. 30. 15:47
 8/10 A kérdező kommentje:
Hm... biztos lealáznának most engem ezért a kérdésért a páwák, hogy "H meréczelsz iet írni te kötsög!". De legalább nem csak én vagyok ezen a véleményen, köszönöm szépen.
2009. szept. 30. 17:01
 9/10 anonim ***** válasza:
79%

borzalom szánalmas ez a páwa,komolyan az emo jobb volt, de most ez a napbarnított szépfiú aki szedi a szemöldökét és rózsaszín retro-s ban van...szánalom, vicces lesz amikor felnőttek leszünk és ő majd röstellheti a pofáját,h így nézett ki....

15/F

2010. máj. 25. 19:42
 10/10 anonim válasza:

Az első válaszolónál a pont,

egészen jó kedvre derített.. : )))

2012. jún. 13. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!