Csak én fogok megbukni töri érettségin? Nekem nagyon rosszul sikerült. Nektek hogy ment?
5.1-es! Én eléggé elrontottam, bár az esszével remélem meglesz a kettes. Ennek nem sok köze volt a töri tudáshoz. Pl az első feladat is nagy baromság volt, ott egyet találtam el... Végig tippeltem az egész feladatot. Az igaz-hamis bejött. Máshol nem igen van pontom. Az eszét meg a cigányokról írtam, de hogy annak mi köze a törihez...
Szerintem nehéz volt! (mint az összes többi)
háát.. sztem aki tanult 4 évig rendesen plusz még érettségi előtt is nyomatta annak biztosan könnyű volt.
a szakközepeseket sajnálom. nekik biztosan nagyon nehéz volt!
érettségire külön nem tanultam, viszont a gimiben a tanárunk olyan h számonkér rendesen, szal ragadt rám tudás bőven!
a tesztes részem épp emiatt jól sikerült.
megjegyzem, térképpel kb 2-3 feladatot lehetett megcsinálni a tesztes részből.:D
a többihez már inkább kellett a szerencse!
az esszé témák nagyon trére sikeredtek.. forrásból, atlaszból azért össze lehetett hozni valamit. a cigányokról meg lehetett rizsázni sztem!
megbukni nem fogsz..23 pontot csak elérsz a 90ből.:)
szóbelin meg bőven tudsz javítani!
nekünk nem volt valami jó tanárunk, sokszor eltértünk mindig az óra anyagától...
szóbelizni mehetek, kiszámoltam, 15 pontot számoltam, a többi válaszomra nem emlékszek :DD meg ott vannak még az esszéim (reménykedek a 2-esben) :D mindegy már, változtatni úgy sem lehet, csak azért még is rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!