Miket húztál az érettségin? Örültél meki? Hogy sikerült? Ne adj isten kellett póttételt húznod?
Jövőhéten szerdán elmondom... :D
Amiért imádkozom, hogy ezeket húzzam: Irodalomból Arany János Őszikék ciklusát húzni vagy Kosztolányi Dezső: Édes Annát.
Nyelvtanból a kommunikációt :D
Töriből Az athéni demokráciát vagy a Tatárjárást
Németből az önéletrajzot :D
Bioszból mindegy, mert még semmit nem tudok xD
NEKED HOGY SIKERÜLT? MIKET HÚZTÁL? ÖRÜLTÉL NEKI? GRAT. AMÚGY!!! :-)
Én meg holnap megyek ,drukkoljatok mert vannak olyan tételek tételek amiről aig tudok vmit...:S
ÁÁÁ félek
Első vagyok.
SZURKOLOK NEKTEK! :D
Nekem is van egy csomó olyan, amit nem tudok, de reménykedem, hogy nem azokat fogom...
Én két éve érettségiztem, van pár dolog, amire már nem is emlékszem :)
Magyar: Arany János, nyelvtan részre nem emlékszem, de valami olyasmi, hogy szaknyelvi meg köznyelvi szöveg összehasonlítása.
Történelem: hidegháború.
Angol: emelt, olyan témáim voltak, hogy mi a véleményem arról, ha valakinek külföldi a felesége/férje, milyen hatssal van ez a gyerekükre; és hogy mit lehet tenni a környezetünkért. A képeken meg hobbik voltak, nem is hittem volna, hogy emelt szinten ilyen könnyű témák vannak :D
Földrajz: erre abszolút nem emlékszem, mert előre hozva tettem le 3 éve, de rémlik, hogy valami hegyvidéki éghajlat volt benne.
Mind ötös lett, kivéve a törit, az csak négyes, de annak örültem a legjobban, nagyon féltem tőle. Semmiből sem a kedvenc témáimat húztam, de végül is minden tételből rendesen felkészültem, úgyhogy nem volt gond.
emelt töriből városfejlődés magyarországon a 14-15sz.ban. húzhattam volna jobbat is de megoldottam:D
holnap lesz magyar, társadalom ismeret meg angol. kicsit parázok:DD
Biosz:Bőr és a napozás élettani szerepe és a meszes vizes kísérlet
Töri:Róma köztársoság válsága,földkérdés
Angol:anyumról kellett beszélnem,meg a lakóhelyemről,az ideális lakhelyről
Magyar:Szövegemlékeink illetve Balassi Egy katonaének.Magyarnak nem örültem,az lett a legrosszabb.
Sok sikert azoknak kik csak most mennek.
21:04 GRAT! És mindenkinek!!! :)
Segítene valaki? :D Hogy kell kiejteni azt, hogy CENNER MIhály? Simán Cenner? :D
magyar: Kölcsey és a hazaszeretete
Töri: 56os forradalom
nyelvtan: érvelés szerkezete
fizika: rezgések hullámok
angol: kaja, szobát kellett foglalnom, valamint kisváros vs nagyváros :)
nagyjából ennyi, én meg vagyok elégedve a szóbelieimmel :)
Én örültem neki majdnem mind max pontos lett,kivéve a törit ott azt hiszem vesztettem 1 pontot.
Irodalom:Petőfi szerelmi költészete.
Nyelvtan:Szövegemlékek:Tihanyi apátság alapítólevele,Ómagyar Mária Siralom....
Töri:német egység létrejötte.
Német:Schule und Unterricht a nagy téma.A párbeszéd:Fundbüro.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!