Ha büntetlenül megölhetnél egy embert, ki lenne az?
Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 09:46
11/30 anonim válasza:
11:01 - Minket átverhetsz, de Istent nem. :-) Ezért lettél lepontozva.
12/30 anonim válasza:
Isten eszméje lemondást jelent az emberi értelemről és igazságról; az emberi szabadság döntő tagadása és szükségképpen az emberiseg rabszolgává válását jelenti elméleti és gyakorlati értelemben is.
13/30 anonim válasza:
Azt aki a multhéten kiszúrta a kutyának a szemét,felakasztotta és élve eltemette.Csak ugyanazt csinálnám vele amit ő tett azzal a szerencsétlennel!
15/30 anonim válasza:
A szomszédom fiát aki már nem 1x lopott tőlünk és mégsem került börtönbe... De csak elméleti a kérdés ugye?
17/30 anonim válasza:
Kolompár Orbánt, mer' rasszista és kirekesztő vagyok (és ettől talán a putris népsége is visszavenne az arcából egy kicsit).
18/30 anonim válasza:
Én még büntetlenül sem lennék gyilkos!
Azért rossz a kérdés, mert ránk bízod, hogy kit ölnénk meg, de mi van olyankor, ha téged is, vagy engem kiszemelt már valaki? Egymást fogjuk gyilkolászni büntetlenül, akkor valóban csak a cigók maradnak:(
19/30 anonim válasza:
Senkivel sem tartok akkora haragot, hogy kedvem lenne megölni. Bár van az életemben egy ember, aki mélységesen gyűlöl engem, és ott tesz alám, ahol csak lehet, de még őt sem ölném meg. Inkább csak röhögök azon, milyen szánalmas ember.
20/30 anonim válasza:
Senkit nem ölnék meg, mert büntetlenül is lenne bűntudatom, de egy ember halálát már nagyon kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!