Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy kezdjem el? Bővebben lennt!

Hogy kezdjem el? Bővebben lennt!

Figyelt kérdés
Naplót szeretnék írni és igazából azt nem tudom hogy az első oldalra bizonyos személyes adatokat odaírjátok?? Utána már tudom hogy kell..már megnéztem :)

2013. máj. 8. 10:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én az első oldalra felírtam, h 2013. Az utolsóra pedig, h 2014. A '13-ast kitöltöttem a paramétereimmel, a '14-est pedig majd akkor, ha eljött az ideje. Az én paramétereim:

- Kedvenc szín

- Kedvenc dal

- Kedvenc állat

- Kedvenc virág

- Kedvenc illat

- Kedvenc viselet

- Kedvenc film

- Kedvenc sztár /vagy nekem például pasiideál/

2013. máj. 18. 10:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :) megy a zöld pacsii :)
2013. máj. 18. 11:13
 3/4 anonim válasza:
81%
mivel nekem olyan a családom hogyha megtalálják a naplóm akkor már el is olvassák úgy hogy nekem az első lapon az van hogyha valaki akkor nagyon megharagszok (és mivel ismernek, tudják hogy akaratos vagyok és akkor meg is haragszok nem is akárhogy) meg ilyeneket és utána kezdtem az egészet írni:)
2013. jún. 2. 02:11
 4/4 A kérdező kommentje:
értem :) köszönöm :D
2013. jún. 2. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!