Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdjem? (info lennt)
hm... ez az én történetemre hasonlít :) mondjuk nekem könnyebb dolgom volt, mert egy felsőbbévestől kértem el a címét, h "ha vmi kérdésem lenne a szakirányával kapcsban" és pont vizsgaidőszak volt úh ráírhattam h "ismered xy profot? 1 hét múlva nála vizsgázok szted szigorú?" ez volt 2 hónapja, azóta már a barátom :)
szóval nincs vmi sulis téma amit be lehetne dobni? mondjuk tudom gáz nyár közepén... de csak van vmi indok amivel rá tudsz írni.. akár ilyen is h nem téged láttalak ma a strandon? mert integettem de te nem köszöntél vissza... vagy vmi ilyen kamuduma ;)
Hívd el sétálni! Párom és én is az első randinkon sétáltunk a Tisza-parton, és azóta is együtt vagyunk immáron 6 éve!
24/N
Vagy még jut eszembe, hívd el esetleg moziba, vagy dvd-zetek, és aztán jót téma lehet a film, beszélgessetek a filmről, elemezzétek ki, hidd el, egy filmről aztán sokat lehet beszélni! ;)
Előző voltam. (24/N)
20:28-nak:
A mozit azért írtam utána, mert az akkor jó, ha nincs témájuk semmi se, én is a párommal először folyóparton sétáltam, romantikus volt, azóta is együtt vagyunk, de ezt már írtam is, no meg nekünk volt is témánk rendesen, az nem volt gond, csak ugyebár a kérdezőnek az a problémája, hogy nincs téma, az meg egy egyszerű séta közben sem lesz, ha nem az a beszédes típus, szóval én erre írtam a mozit! ;)
(17:59 voltam.)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!