Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A pillangókés mennyire veszélyes?

A pillangókés mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés
Mennyire súlyos sérülést tud okozni a kezemben?

2013. máj. 6. 21:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Mivel a kezed kb 1 centi vastag, a pillangókés meg minimum 10 centi, ezért durván 10x át tudná szúrni, szóval szerintem elég veszélyes.
2013. máj. 6. 22:00
 2/6 anonim ***** válasza:
39%
annyira ha előveszed előttem eltöröm az orrod
2013. máj. 6. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Amíg meg nem tanulod forgatni, rád nagyobb veszélyt jelent, mint másra.:)
2013. máj. 6. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:
mindkét kárdésra az a válaszom hogy: nagyon
2013. máj. 9. 15:12
 5/6 polarbeer ***** válasza:
100%

Oké, lehet, hogy én vagyok túl óvatos, de nekem kb. 5 éve megvan ugyanaz a pillangókésem, állandóan használom, és még egy karcolást sem ejtettem magamon. Én bicskának, kenyérkenésre, zsömlevágásra szinte naponta használom, ez az egyetlen bicskám, használtan volt 450 Ft. Nem nagyon virtuskodok vele, eleinte nem is tudtam, nem is érdekelt, most már tudok vele játszani is, de nem csinálom, mert hülyeség. Szóval, ha okosan bánsz vele, és nem akarsz mindenáron az "utca császára" lenni, akkor semmivel sem veszélyesebb, mint egy rugóskés. A különbség csak annyi, hogy nekem az összes rugóskésem 2 - 3 hónap után megadta magát, míg a pillangóm már 5 éve húzza! :D

Üdv.:

polarbeer

2013. máj. 12. 10:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! polarbeer: külön köszi : D
2013. máj. 12. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!