Mit lehet, kéne tudni egy pillangó késről?
Milyen jó márkákat ismertek?
Mennyibe kerülnek(közép,felső,alsó)kategória.
Láttam sokat, de nemtudom eldönteni melyik a legjobb(árba+vágásra)
Mire lehet használni?(vágni v. szúrni...)
legális-e 18 év alatt?
stb..., ha mindent elmondotok amit tudtok, vagy legalább ezeknek a kérdéseknek a felét már megy is a zöld kéz :)
Nem illegális. Közterületen nem hordhatod a pengehossza miatt, de otthon azt csinálsz vele, amit akarsz (ésszerű keretek között)
A jó márka elég relatív dolog, én nem tudok külön pillangókés-gyártókat, de a Cold Steel egész komoly késeket gyárt és neki van pillangókése is (Paradox néven keresd). Ez 140$, szóval nem olcsó, de nekem van pár Cold Steel késem, és ha tényleg rááldozol ennyit és foglalkozol vele, akkor nem fogod megbánni.
Remélem, segítettem.
Szia.
Alsó kategóriában (ha kezdő vagy) teljesen jó ilyen 5000 FT-s. botlhely.hu (férfias játékok webáruháza alcimen találsz csomo ilyet (JKR/JOKERT SOHA NE)
Ha még mindig nem akarsz túlköltekezni (még mindig alsó árkategória) a Bear & Son és a Bear Ops
Középkategóriába az ilyen 70-100ezer FT-től a 200ezer FT-ig mondom.Ilyenek a Benchmade,BRS,HOM,Tachyon stb..
És a felső kategóriába tartoznak azok a "prémium" kések amik pl custom(egyediek,a vevő ízlésére alakított),modded kések.Ilyeből gyakori a Tachyon (custom) illetve a BRS és Midtech keverve.
Ezek 200ezer FT-től a 800ezerig is elmegy
A legalitás nem korhoz hanem a kés pengehosszuságától függ.8cm fölött viselni tilos közterületen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!