Hogy szedjem fel a leesett főtt spagettit a parkettáról? Nem kajli, debiszguba nem tudom és vendégeket várok, csúszik mindenfelé.
Figyelt kérdés
hosszú spagócát főztem,olajat nyomattam bele hogy ne szexeljenek össze, megnéztem kis time után hogy robotoltak, de pár kicsúszott, rá a padlóra. Erről meg nem tudom felnyákolni őket, csúszik, körmöm meg lemetélt már. Ha szétnyomom akkor a vendégek csúsznak majd el.2013. máj. 6. 14:55
1/1 anonim válasza:
Tegyél mellé egy szemetes lapátot, papírszalvétával, vagy papír kéztörlővel egyszerűen húzd, told a lapátra. A papírral fogd oda a lapáthoz, hogy amíg a szemetesig elérsz vele, nehogy lecsússzon.
Utána ne feledd a helyét a parkettán feltörölni, mert az ottmartadt zsírfolton is nagyot lehet korcsolyázni, és rögtön kész a hátra-szaltó! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!