Kb. egy hete mindig éhes vagyok, mindegy hogy nasi vagy főtt étel, folyton ennem kell,24 éves 45kg lány vagyok, miért lehet ez?
Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 17:41
1/4 anonim válasza:
akkor egyél, 45kg az nagyon kevés valamit hiányol biztos a szervezeted
2/4 anonim válasza:
szerintem unatkozol,nem tudsz vagy nem akarsz semmit csinálni,csak enni,és inni.ezért eszel állandóan.amúgy nem baj ,ha állandóan eszel mert nagyon kevés a testsúlyod.
én 11 éves vagyok és 42 kiló:DD
szóval lehet h én vagyok dagadt vagy te vagy sovány...
3/4 A kérdező kommentje:
de mindig ennyi voltam vagy ennyi se,végülis pár kilot nem bánnék,csak furcsa ez a nagy éhség!
2012. aug. 14. 17:14
4/4 anonim válasza:
egyél!mert 45kg ennyi idősen hú.... én jóval fiatalabb vagyok és mindjárt 45 kiló!a szervezeted hiányol valamit !Egyél!ne éheztesd magad semmiképp se!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!