Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csinálnának rólam képet?

Csinálnának rólam képet?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ha felkeresnék egy fotóst / vagy kisebb modell ügynökséget, azzal a kéréssel, hogy csináljanak már rólam 1 vagy 2 fényképet, mert szeretnék egy normális fényképet facebook-ra, akkor elvállalnák vagy elküldenének? Ugyanis nem vagyok sovány, 90 kg vagyok kb, de sok embert ismerek, akik csak úgy elmennek és csinálnak róluk képeket, viszont ők soványak.. Igazság szerint nem vagyok egy rusnyaság, tényleg csak fogynom kéne, de na, azért ők csak tudnának egy jó képet csinálni! :D

2013. máj. 6. 06:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
jesszus... -.- tuti elküldenének....facebookra?! -.-''
2013. máj. 7. 09:53
 12/12 Aurora117 válasza:
Szerintem egy profilképért baromság pénzt fizetni. Kérj meg inkább egy kedves ismerősödet, vagy fotózd magad
2013. máj. 7. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!