Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez a sors? Miért szól rólam a...

Ez a sors? Miért szól rólam a könyv?

Figyelt kérdés

Ez, az egész nagyon durva. Van egy könyv amit elkezdtem olvasni és totálisan az életemről szól, nem tudom ki írja nem is ismerem néhány szereplőnek is az a neve mint a valóságban de nem mindnek a szereplők ugyanazt szeretik például a hobbijuk vagy a kedvenc ételük vagy nem tudom, az is ugyanaz a könyvbe mint a valóságba! És nagyon sok kérdésemre választ kapok a könyvből. És ez nagyon durva mert én nem tudok két fiú között dönteni és a főszereplő dettó! És nem tudom ki írja az egészet, és ez szerintetek milyen fura véletlen lehet?

A sors vagy mi?

2013. ápr. 20. 20:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Könyv címe?
2013. ápr. 20. 20:33
 2/8 anonim ***** válasza:
nem Hasznos holmik vagy a Háború és Béke?
2013. ápr. 20. 20:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Facebookon írja a könyvet valaki épp azért nem tudom, hogy ki! De a címe az amúgy is mindegy, csak azt szeretném megtudni hogy mi lehet ez!
2013. ápr. 20. 20:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem.
2013. ápr. 20. 20:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Keresd meg az íróját.

Amúgy erről az odaát nevű sorozat ugrott be,ott is volt ilyen.

2013. ápr. 20. 20:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet a húgod szopat.
2013. ápr. 20. 20:37
 7/8 anonim válasza:
Ezotéria topic...
2013. ápr. 20. 20:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Egygond van nincs húgom :))))
2013. ápr. 20. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!