Mi lehet erre a levélre válaszolni?
Régóta levelezek egy sráccal aki 250km-re lakik tőlem.Megbeszéltem vele levélben semmi testi kapcsolatot nem szeretnék,szimplán barátság."Belement" és azóta is írunk egymásnak.Viszont még nem találkoztunk a való életben.
Mostanság "állítólag elfoglalt" és nem tud válaszolni a leveleimre.Tegnap küldtem egy bulimeghívót amit én szervezek és így válaszolt.Nos mit lehetne visszaküldeni ilyen esetben?
-Köszi a meghívást :) de sajnos nagyon elfoglalt vagyok... most még pár hónapig nemtudok előre tervezni... na meg egy spontán tali jobban érdekelne... ;)
Én ezt úgy értelmezem, hogy nem akar tőled semmit, de azért ha kettesben taliznátok, arra vevő lenne. Egyértelmű hogy mire hajt a pasi, ha érdekelnéd, akkor elmenne a buliba, nem csak egy spontán talit akarna.....
Szerintem felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!