Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A szüleim semmiben...

Mit tegyek? A szüleim semmiben nem támogatnak.

Figyelt kérdés

13/L

nem értenek meg amikor akartam videót készíteni a bandámnak az új zenéjéhe sem és nem engedtek.

2013. máj. 5. 12:04
 1/2 anonim ***** válasza:
de te most csak 1 pl t mondtal.. de miert nem engedtek meg? a hatterbe volt valami? vagy mi? am nekem se szoktak sokmindent megengedni, de.. amit nem tudnak meg :D
2013. máj. 5. 14:53
 2/2 Sparr0w ***** válasza:
A szülők a fiatal gyerekeket nem tartják sokra mert elfelejtették már hogy ennyi idősen milyen értelmi szinten voltak, sokan ezért is nézik le a gyerekeket, sajnos nem tudsz mit kezdeni, de majd lesz jobb is, engem se támogattak semmiben, de nem érdemes panaszkodni, foglakozz azzal ami igazán érdekel a többi nem számít.
2013. máj. 5. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!