Melyik izzadásgátlő jó?
Figyelt kérdés
Már sokfélét kipróbáltam és mindig beizzadok:S:S
Fiu ismerőseim használnak dezodort és egyáltalán nem izzadnak a férfi dezodorok erősebbek? én meg bármiylet használok mindig beizzadok....
2009. szept. 28. 18:55
1/3 anonim válasza:
az izzadás nem gáz tök természetes. az a ciki ha valaki nem védekezik a szag ellen. a fiúknak lazább a pólójuk jobban szellőznek. papírzsepi amikor senki nem látja. :)
2/3 anonim válasza:
Ne tegyél fel ilyen kérdést, mert esetleg annyi lesz az eredménye, hogy valaki megirja, hogy ő mit használ.
Azt mondod, hogy annyi mindent kipróbáltál már, én most arra kérlek, hogy olvass egy kicsit utána, és magad döntsd el, hogy milyen módszerhez fogsz folyamodni a továbbiakban. Felteszek neked kettő linket, valamelyik élethelyzetben biztosan felismered magad, onnantól kezdve már a megoldás is adott.
3/3 anonim válasza:
Használj Driclor-t, gyógyszertárakban lehet kapni, és már az első nap segít, nem lesznek foltjaid :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!