Szerintetek mit csináljak? (lent bövebben)
Amikor 10 éves voltam külföldre költöztünk. Nagyon nehezen illeszkedtem be ennek màr 6 éve és még mindig nem talàlom a helyemet a közösségben. Amikor magyarorszàgon laktunk akkor sem voltam tùl beszédes nem volt 100 baràtom és azzal a kevéssel is alig tartom mostmàr a kapcsolatot csak a legjobb baràtnömmel vagyok ugyanolyan joban mint régen. Nagyon nehezen talàlok baràtokat, a fiùkkal sem sikerülnek igazàn a dolgok pedig nem vagyok csùnya illetve most van baràtom és ö azt mondta hogy elfogad olyannak amilyen vagyok de engem zavar (és biztos vagyok benne hogy öt is csak nem mondja) hogy nem vagyok egy nagy dumàs, erre a nyelv is ràtesz egy lapàttal, az elején nagyon nehéz volt a tanulàs és egyàltalàn megszokni a vàltozàst és ettöl csak mégzàrkozottabb lettem és mostmàr szinte nem is birok kitörni a zàrkozottsàgombol. Akkor vagyok a legnyitottabb amikor a szabadban vagyok, régen sokat lovagoltam és nagyon szerttem de mivel vàrosban élünk nem igazàn van màr alkalmam erre és itt kb 10x dràgàbb mint magyarorszàgon ugyhogy a szüleim nem is akarjàk.
Egyébkét nem érzem magam depressziosnak vagy ilyesmi, csak csak szeretek egyedül lenni de ugyérzem hogy mindenkit kizàrok a vilàgombol pedig nem szàndékosan csinàlom.
Szerintetek mit csinàljak? esetleg hallottatok màr hasonlo esetröl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!