Hogyan vegyem rá anyumékat, hogy kiengedjenek Müchenbe a The GazettE koncertre?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és már jócskán 6 éve a kedvenc bandám a The GazettE.. Szeptember 27-n lesz egy koncertjük Müchenbe, amire szeretnék elmenni. Minden költséget én állnék, ráadásul még egy felnőttét is ki tudnám fizetni. A buszt is intézném, a szállást is. Egyszóval mindent. De anyumék szerint "túl veszélyes". Csak mert "agyontaposhatnak"... Kétem , hogy megtörténte de ez ez még egy hazai koncerten is előfordulhat. Vagy csak n látom így?2013. máj. 2. 15:41
1/6 anonim válasza:
Egyik szülőd nem tudna elkísérni?
2/6 A kérdező kommentje:
Hiába mondtam, nem hajlandóak rá...Azaz nem mondtak semmit. És ha azon múlna mondanám, hogy majd később is rákérdezek, de a jegyek már eléggé fogyóban van vannak ráadásul VIP-t szeretnék venni :3
2013. máj. 2. 16:05
3/6 anonim válasza:
Akkor sajnos sehogy sem tudsz elmenni. 14 évesen egyedül nem fognak elengedni.
Majd mész, ha nagyobb leszel.
4/6 anonim válasza:
14 éves vagy. Várj 4 évet és mehetsz.
5/6 anonim válasza:
Irigyellek, hogy 14 évesen ennyi pénzed van. Nem akarlak elkeseríteni, de én úgy tudom, hogy már minden jegy elkelt az összes koncertekre. Szállást nem fogsz már találni, mivel pont akkor van az Oktoberfest. A szüleid féltése pedig jogos, nem tudom mennyire ismered a német mentalitást koncerteken, de elég brutálisak.
6/6 anonim válasza:
Szállást nem tudsz intézni (hacsak nincsenek rokonok odakint)az oktoberfest miatt minden szállás tele van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!