Hogy vegyem rá anyumékat?
Én nem bántani szeretnélek, vagy hasonló, de nem mindegy milyen a cica? Főleg, h ez a fajta elég drága .. Nekem egy házicicám van, és szerintem őket is ugyanannyira lehet szeretni mint egy több tízezer forintos cicát.:)
Egyébként nem tudom milyenek a szüleid, de én nem tudtam az enyémeket egyből rávenni, hirdetésben láttam, elmentem érte, hazahoztam, és egyből beleszerettek!! :D
nem hiszem hogy meg fog valtozni a velemenyuk
probald meg azt mondani h nem a kulso szamit es h te fogsx takaritani nala te eteted stb
vagy fogadj orokbe!
Szerintem is gondolkozhatnál másféle cicában. Egy szfinx macskára mindig lesz kereslet,és lehet,sorban állnak értük a leendő gazdik,szemben a mostanában született rengeteg házi kiscicával,akiknél esélytelen,hogy egyáltalán lesz egy normális otthonuk,gazdájuk!!:( Tele vannak a menhelyek is gyönyörű,elbűvölő apróságokkal,akik ugyanúgy megérdemelnének egy otthont,szerető gazdit,mert nem ők tehetnek róla,hogy megszülettek és utána eldobták őket. A sima házi cicák is nagyon szépek és hihetetlenül aranyosak tudnak lenni,ráadásul neked is jó érzés lenne,ha tudnád,megmentettél egyet közülük.
Nem akarlak agitálni ezügyben,mert te tudod,mit szeretnél,de talán gondolkozhatnál ezen.:)
Egy ilyen esetben ráadásul szerintem a szüleid is másként állnának a dologhoz,mert ők is értékelnék a cselekedetedet!:) Ha ennyire nem akarnak macskát,ez lehetne egy járható út.Na meg,ha olyan macskát vinnél haza,amit még kép alapján is elutasítanak,elég kicsi az esély rá,hogy később szeretnék,elfogadnák,és ez senkinek,legkevésbé a macskának lenne jó.:(
Később,amikor már önállóan dönthetsz ilyen ügyekben,majd vehetsz szfinxet,ha még akkor is szeretnéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!