Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem ra anyumekat, hogy a fiu akit szeretek, nalunk lakhasson egy ideig?
( nyaron meg az is megvolt tiltva hogy talalkozzak vele... ) 1 eve vagyunk egyutt... de anyum utalja ot... apum eleg joba van vele... s most nem tud hova menni lakni...ezert kellene nalam... van otletetek hogy mit csinaljak?? hogy beszeljem ra anyumekat??? kerlek segitsetek.. fontos.....
16/L
Szerintem ne beszéld rá.
Nem sokáig tartana utána a kapcsolatotok.
A fiúval.
Az együttélés könnyen tönkreteheti a dolgokat, főleg mivel fiatal is vagy és gondolom nem is gyakran találkoztok.
Ilyenkor ismeri meg igazán az ember a másikat. :)
Jótanács, de nem kötelező megfogadnod.
De ezt nem is értem.
Hány éves?
Kirakták a szülei?
Akkor a biztos kellemes lesz a te szüleidnek is. :)
19 eves... szulei nem elnek...egyetlen rokonjat sem ismeri..vagyis akit ismer, arrol se tud semmit tobb eve........
par honapja elment kulfoldre dolgozni..de rajott h ott se jobb vissza akar jonni..s nem tud hol lakni...... ezert kellene.....
irtam , h az elso 7-8 honapban talalkoztunk szinte minden nap.. mert akkor még itt lakott nem messze tolem... s most novemberben koltozott el...
anyum azert nem szereti ot, mert egyszer nagyon megbantott engem a fiu... meg a legelejen, s anyum azt mondta, h o onnantol latni nem akarja......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!