Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vodafone nál hogy lehet...

Vodafone nál hogy lehet letiltani a GSM-et?

Figyelt kérdés
Adott egy Samsung e1360 as Vodafone os telefon. Idős nagymamám használja, és mindig felmegy vele az internetre véletlenül ha valamit keres a telefonba. Elküldtük sms be az XADAT, XNET kódokat, de ezzel csak a GPRS t tiltottuk le, a GSM hálózaton ugyanúgy bejön a Vodafone Live kezdőlap. Mit lehet tenni még? Nagyon nem akarunk telefont cserélni, mivel ezt már megszoktuk. Ugyanakkor van, hogy naponta 600ft is levon ezért.

2013. máj. 1. 14:57
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem te nem a gsm-et akarod letiltani hanem az "edge"-t
2013. máj. 1. 15:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Ebbe a telefonba Edge nincs... GPRS és GSM. És tényleg gsm en keresztül tárcsáz
2013. máj. 1. 16:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem ismerem a telefont, de valahol a beállításoknál kell legyenek az Adatfiók beállításai. Vagy töröld, vagy állítsd át, hogy a GPRS fiókot használja WAP böngészésre.

Vagy menj be a Vodához, és verd az asztalt, mert egy vicc, hogy egyáltalán még létezik GSM alapú WAP.

2013. máj. 1. 17:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Egy alap telefonon (felcsúsztathatós) rámegyek a menüre az ugye a középső gomb. Ennél beadja a Vodafone live ot. Már nincs is bent normális gprs fiók, mert az összesre beírtam valami hülyeséget, de használja tovább a wap ot ami nem is olcsó. Itt egy videó ezt én csináltam beküldtem már az online hibabejelentőknek is! http://www.youtube.com/watch?v=yHFAap4JPns Egy idő után kiírja Nem lehet csatlakozni a gprs hez, használ wapot? Rámegyek az igenre és megy a net. No de hogy magyarázzam ezt meg a 91 éves mamámnak? A másik. Felhívom a vodafone ügyfélszolgálatot, mondja a csaj letiltott MINDENT ami internetes cucc még az mms t is, mondta próbáljam meg 15 perc múlva. Felhívom újra őket mert megy tovább a net, azt mondja egy csávó, hogy lehetetlen, hogy működjön. De viszont valami telefonszámot tárcsáz mikor rámegy a netre és hopp 30mp és beugrik az adott oldal, amit azóta az életbe nem néztem meg azon a telefonon nem is mondható kapcsolat nélküli módnak. És már volt nincs 3 ezer forint. Ti mit tennétek a helyembe?
2013. máj. 1. 20:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Átmennék a Pannonhoz. :)

Bár hasonló csapdák ott is lehetnek, de a Vodafone Live telefonba integrálását nehéz felülmúlni.

2013. máj. 2. 15:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem Ericcsonom van, tehát nem biztos, hogy nálad működik

Az adatfiókok között van egy olyan, hogy Vodawap. Azon belül van egy telefonszám beállítás. Az ott levő számot töröld ki, mondjuk állítsd át 1270-re. Az ingyenes. Jobb ötletem tényleg nincs.

2013. máj. 2. 15:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Már el voltam a vodafone nál, a nő azt mondta bent nem az enyém a telefon, ne én menjek be vele... Mondom majd a dédmamámat fogom behívni?? Mennyivel fog többet mondani? Nos annyit csinált fogta rákötötte a gépre a telefont lefrissítette és a wapot gsmet, gprs t központilag és a telefonon is letiltotta. De tényleg tervezem, hogy átmegyek a telenorhoz, mert ami a vodánál van EGYENLŐ A 0 VAL!!!!!
2013. máj. 3. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!