Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom a vodafone...

Hogyan tudom a vodafone liveot leszedni vagy letiltani a telomról?

Figyelt kérdés

vagy legalább eltüntetni ezt az alkalmazást, mert már 6000 ftot szedett le nekem csak azért mert megnyomódott a zsebemben....

Elegem van ebből a szarrakásból..

2010. okt. 25. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Sajnos sehogy. Pont azért van, hogy leszívja a zsetont. A felhasználók zöme utálja, a Vodafone mégsem tünteti el, mert nekik csak hasznot termel.

Gondolom már rájöttél: nem szabad Live menüs telefont venni!

2010. okt. 25. 15:36
 2/5 anonim ***** válasza:

De igen, el lehet tüntetni..

Menü -> Beállítások -> Kapcsolódás -> Internetbeállítások -> Kapcsolódás ezzel (itt látni fogod, hogy: Vodafone live; Vf Internet stb.) -> Lehetőségek vagy opciók -> Új létrehozása -> A két választás közül itt mindegy, hogy melyiket választod -> Név (Beírod mondjuk, hogy "A") -> Mentés -> Megjelenik az általad készített adatfiók -> Kiválasztod -> Amikor kiválasztottad az általad készített fiókot, kitörlöd..

Nekem ezzel a módszerrel sikerült kiküszöbölnöm ezt a fajta problémát..

Remélem, hogy tudtam segíteni..

2010. okt. 25. 16:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Húú basszus köszi működött:D:D örök hála...

VISZONT!

mikor megpróbáltam fölmenni a livera akk kiírta hogy nincsenek megadva az internet beállítások, és felkínált egy lehetőséget miszerint: telepíti most a beállításokat?

és ugye van igen és nem lehetőség ezt is simán be lehet nyomni a zsebedben, de azért köszi nagyon sokat segítettél.:)

2010. okt. 25. 16:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Szívesen, nincs mit..

Hát én még az előző Vodafone-os Sony Ericsson V630i-mon jöttem rá erre a trükkre, viszont ott nem kínálta fel a telepítést..

2010. okt. 25. 17:16
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát figyi az elmúlt 3 napban kb 10szer akart a teló fölmenni a livera, de hála neked nem tudott fölmenni:D

Úgyhogy sokkal tartozom neked:D

Köszi:D örök hála:D

2010. okt. 29. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!