Hogyan tudom a vodafone liveot leszedni vagy letiltani a telomról?
vagy legalább eltüntetni ezt az alkalmazást, mert már 6000 ftot szedett le nekem csak azért mert megnyomódott a zsebemben....
Elegem van ebből a szarrakásból..
Sajnos sehogy. Pont azért van, hogy leszívja a zsetont. A felhasználók zöme utálja, a Vodafone mégsem tünteti el, mert nekik csak hasznot termel.
Gondolom már rájöttél: nem szabad Live menüs telefont venni!
De igen, el lehet tüntetni..
Menü -> Beállítások -> Kapcsolódás -> Internetbeállítások -> Kapcsolódás ezzel (itt látni fogod, hogy: Vodafone live; Vf Internet stb.) -> Lehetőségek vagy opciók -> Új létrehozása -> A két választás közül itt mindegy, hogy melyiket választod -> Név (Beírod mondjuk, hogy "A") -> Mentés -> Megjelenik az általad készített adatfiók -> Kiválasztod -> Amikor kiválasztottad az általad készített fiókot, kitörlöd..
Nekem ezzel a módszerrel sikerült kiküszöbölnöm ezt a fajta problémát..
Remélem, hogy tudtam segíteni..
Húú basszus köszi működött:D:D örök hála...
VISZONT!
mikor megpróbáltam fölmenni a livera akk kiírta hogy nincsenek megadva az internet beállítások, és felkínált egy lehetőséget miszerint: telepíti most a beállításokat?
és ugye van igen és nem lehetőség ezt is simán be lehet nyomni a zsebedben, de azért köszi nagyon sokat segítettél.:)
Szívesen, nincs mit..
Hát én még az előző Vodafone-os Sony Ericsson V630i-mon jöttem rá erre a trükkre, viszont ott nem kínálta fel a telepítést..
Hát figyi az elmúlt 3 napban kb 10szer akart a teló fölmenni a livera, de hála neked nem tudott fölmenni:D
Úgyhogy sokkal tartozom neked:D
Köszi:D örök hála:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!