Hogy viselkedjek, hogy szeressenek?
Én is egy kamasz, problémás gyerek vagyok.
Ne vitázz velük mindenféle hülyeségen, és ne b*szogasd őket. Szerintem ha ezt egy ideig tudod tartani, akkor onnantól kezdve megszoknak, és szép lassan hozhatod a formád.
Én nagyon bírnám ha lenne valaki, aki megkérdezné mi történt velem a suliban, mi van a fiúkkal, őszintén el tudnék beszélgetni vele. De fontos az is hogy ne cseszegesd sokat őket, legyél kedves, hagyd meg nekik az életteret. Főzz finom ételeket, kérdezd meg ki mit szeret, próbáld kiismerni őket. Ne nagyon hordd le őket az első pár hónapban. Ha látod hogy nem akar beszélni valamiről, hát hagyd pár óráig csillapodni, és kérdezd meg megint hogy szeretne-e róla beszélni. Ha nem, hát hagyd. Semmiképp ne legyél a gonosz mostoha, inkább a törődő pót-anyuci. Nagyon drukkolok hogy sikerüljön és minden oké legyen.
Egy problémás kamasz, szintén. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!