Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nehéz a szakács szakma?

Nehéz a szakács szakma?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz a szakács szakma? Nehéz letenni? Sokat kell tanulni hozzá? Írjátok le lécci a tapasztalatotokat aki elvégezte a szakács szakmát!! :) Előre is köszönöm.
2013. ápr. 30. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A főzéshez érzék kell
2013. ápr. 30. 20:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem nem egy szakács ismerősöm van!

És talán azt mondhatom összességében a dologról, hogy nem maga az odáig vezető út a lutris, hanem maga a munka, hogy a szakács szakmában hol helyezkedsz el.

Van aki a lelkét is kiteszi és ép, hogy nem rúgják ki.

Pihenőnap, szabadság szóba se jöhet! Szóval ugyan úgy mint a pék szakmában, itt is kihasználják az embert!

Van olyan szakács aki saját eszközökkel dolgozik, bedolgozik a különböző éttermeknek, amolyan alkalmi munkás. Az sem egy leány állom!

Ha nem éttermi szakács, hanem sima menzás, annak meg az alacsony fizetését kompenzálja a kaja amit hazavisz.

De van olyan szakács aki nagy pénzeket kaszál a munkájával! (bár ez utóbbit csak hallottam!)

Ezek után mérlegelheted, hogy milyen nehéz a szakács szakma!

Bár, biztos meg van a maga szépsége, csak nem az én igényeimre szabva! :)

2013. ápr. 30. 20:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:) Én nem szakácsnak akarok tanulni de sajnos muszáj mert eladó szak nem indult abban az iskolában ahol én akartam és a környéken sem. Szóval így muszáj szakácsnak tanulnom de ha oda figyelek remélem eltudom végezni!! :)
2013. ápr. 30. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Megszerezni a szakmát viszonylag egyszerű, később jön csak a neheze!
2018. márc. 7. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!