Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen stratégiákat használtak...

Milyen stratégiákat használtak a tankparancsnokok a 2. vh-ban?

Figyelt kérdés

Engem eléggé érdekelnek a 2. világháborús tankcsaták, és kíváncsi lennék, milyen stratégiákat használtak a tankparancsnokok a győzelem eléréséhez.

Tudnátok linkelni (akár angol nyelven is) olyan oldalakat, ahol ilyen stratégiákkal foglalkoznak?

2013. ápr. 29. 17:54
 1/3 anonim válasza:
Nem minden könyvtár ugyan olyan, de én az egyikben találtam egy olyan könyvet a haditechnikai részlegnél, h "harckocsi hadviselés 1914-től napjainkig" vagy vmi ilyesmi. Abban le van írva minden ilyen dolog, de Leo Kestler (így kell írni remélem) könyveiből is megtudhatsz egy-két dolgot.
2013. máj. 5. 20:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm
2013. máj. 6. 19:14
 3/3 legion ***** válasza:
Megjelent előttük a célpont,vagy ő,vagy mi alapon ráfordították az ágyút,és különböző nyelveken elhangzott,hogy:Tűz.Ennyi csak,nem több,nem kell ezt túlragozni.Ha érdekelnek a tankok,te is tudod,hogy mozgó koporsók.
2013. jún. 5. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!