Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem fogadnak el az emberek?

Miért nem fogadnak el az emberek?

Figyelt kérdés
Egyszerüen nem értem... Próbálok rendes lenni, vicces stb.. de lenéznek, elfordulnak... de miért? Azért mert kancsal vagyok? Még azok is lenéznek, akik nem is ismernek... Szerintetek hogyan érhetném el, hogy tiszteljenek, észrevegyenek?
2013. ápr. 28. 17:49
 1/3 eNerdzsy ***** válasza:

Nem tudom mit értesz az alatt, hogy "az emberek" nem fogadnak el. Kikről van szó?

Családtagokról, osztálytársakról vagy kollégákról? Nem mindegy.

Egy konkrét esetet ismerve talán többet tudnánk mondani.

2013. ápr. 28. 17:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Bárkiről is legyen szó, mindig ugyanaz van: Lenézően bánnak velem.. Pl.: Röplabdaedzésre járok (próbálok egy közösségben lenni), ám ha valamit véletlenül elrontok (rosszul ütöm a labdát stb..) Egyből leordítanak, senki mást nem, csak engem, én persze próbálom hidegen hagyni, de folyton ez van, nem bírom figyelmen kívül hagyni.. Valamint munkában is, a kollégák szívatnak, bunkó módon viselkednek velem szemben, én csak nevetek rajta, de nem épp kellemes. Valamint hülyének néznek, hiába hogy én már rég felfogtam a dolgot, mégis ezerszer a számba rágják.. Tudom 19 évesen szégyen ez a dolog, csak az a baj, hogy ez nem most kezdődött, tulajdonképpen folyton ez volt, iskolában is, egészen általánostól a középsuliig... Akikkel ismerkedni akarok, rám sem tekintenek, ellöknek maguktól, bár gondolom ez előítélet lehet..
2013. ápr. 28. 18:17
 3/3 anonim válasza:

Segíteni nem tudok, de azt hiszem megértelek :D Egyszerűen nem tudom, mit csinálok rosszul, mi az, ami miatt figyelmen kívül hagynak az emberek. Jófejnek tartom magam, vannak barátaim is azért, van barátom. Mégis ha ismerkedésről van szó, valahogy mindig az jön ki a végére, hogy magányos maradok. Múltkor is voltunk kiránduláson, bementünk egy boltba, nézek egyet jobbra, egyet balra, a többiek meg sehol :D sorozatosan otthagytak, facebookra képeket raktak fel, olyat is amin rajta vagyok, de meg sem jelöltek... :/ már egészen megutáltam közel engedni magamhoz bárkit is, mert egyszerűen kiszorulok mindig a végére :D kezdek beletörődni, hogy ez a sorsom. van aki elfogad, van aki nem, pedig tényleg semmi rossz szándék nincs bennem, nem vagyok beszólogatós bunkó. Szerintem a kisugárzásommal lehet valami, amit nem mindenki talál szimpinek.

18/L

2014. jún. 22. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!