Alizka0827 kérdése:
Szerelmes, szomorú filmek?
Figyelt kérdés
Linkelnétek nekem a youtube-ról ilyen filmeket?köszii.2013. ápr. 27. 11:18
1/9 anonim válasza:
keress rá: Keith :) nekem ez a kedvenc filmem, és az első amin bőgtem:/
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,megnéztem az előzetest,nagyon tetszik,és a yt-on is fennvan,meg is nézem:)
Linkeljetek még,mert ma egész nap ilyen filmeket szeretnék nézni:l köszi.
2013. ápr. 27. 11:35
3/9 anonim válasza:
Felhők felett 3 méterrel 1-2 vagy az Átnevelőtábor :) Bár az utóbbi nem annyira szerelmes de szerintem nagyon jó film és van benne szerelmi szál is :)
4/9 A kérdező kommentje:
megnéztem,amit az első válaszoló linkelt,én is sírtam,nagyon szép volt.a felhők felett 3 méterrel nincs a youtube-on,a másik igen:)
még jöhetnek!!
2013. ápr. 27. 13:10
5/9 A kérdező kommentje:
Séta a múltba .ezt valaki linkelje!mindegy milyen oldalon,de meg akarom nézni,azt mondják,nagyon szép:) Köszii
!
2013. ápr. 27. 13:21
6/9 A kérdező kommentje:
valaki meg?:)
2013. ápr. 28. 22:19
7/9 anonim válasza:
Hé csajszi ,minek akarsz egésznap depis filmeket nézni és ezáltal még depisebbnek lenni?! Inkább lazulj és mozdulj ki a barátaiddal :-D
8/9 A kérdező kommentje:
hát igazad van:/ ezzel igazából csak még depisebb leszek,nem? megfogadom amit mondtál:)
2013. máj. 6. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!