Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Pezsgőtabletta függő vagyok....

Pezsgőtabletta függő vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A napi 1 pezsgőtabletta helyett 5-6ot is megiszom, és nem tudom megállni. Segítsetek.
2013. ápr. 26. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:
jaj, ne! kikészíti a gyomrod. Uralkodj magadon! ne igyál többet, valószínű, van benne valami, ami függővé tesz, tehát azt sem lehet, hogy csak keveset. Egy időben sok csokit ettem, próbáltam keveset, szenvedtem. Amikor teljesen kihagytam, már a 2. nap könnyebb volt, 4 nap múlva meg nagyon megszabadult érzésem volt.
2013. ápr. 26. 18:34
 2/7 Hajnalbaba88 válasza:
Menj el orvoshoz!
2013. ápr. 26. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:

De miért? Az íze miatt iszol ilyen sokat belőle vagy azért mert azt szeretnéd/hiszed hogy nagyobb hatást érsz el vele?

Ja és amúgy milyen pezsgőtabletta? Vitamin?

2013. ápr. 26. 22:12
 4/7 A kérdező kommentje:

Mert nagyon ízlik azért iszom sajnos.

Nemtudom miért de finom:/

2013. ápr. 27. 18:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor inkább próbálj meg hasonló ízű üdítőt inni. Az se sokkal jobb de nem teszi annyira tönkre a gyomrod és könnyebb abbahagyni :)
2013. ápr. 27. 19:35
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. Még ha gondoltam is ilyenre már jól esik h irtatok és ez is segiteni fog.
2013. ápr. 27. 21:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Jó ha a gondokat ellehet mondani másoknak:)
2013. ápr. 27. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!