Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vatera / TeszVesz függőség?...

Vatera / TeszVesz függőség? Más is tapasztalta hogy aukció függő lett? Felesleges cuccokat vesz amire nincs is szüksége?

Figyelt kérdés
akár naponta többször is ránézek az oldalra és bár eldöntöm nem veszek semmit csak találok jó dolgokat olcsón így nem tudok szabadulni tőle.... de egyre többször tapasztalom hogy hiába van leírás kiderül hogy használhatatlan a termék vagy nem is azt tudja stb
2012. aug. 25. 16:11
 1/1 anonim ***** válasza:
hát én mostanában elég sokat nyomom úgy hogy beütöm a keresőbe h max 500ft vagy 1ftos és amit kidob átnézegetem és ha találok vmit azt sokszor megveszem sajnos de azért tudom hol a határ tehát ha nem úgy állok anyagilag akkor egyáltalán nem nézek arrafelé mert tudom hogy ha megteszem nem biztos h kibírom hogy otthagyjam :(
2012. aug. 25. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!