Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a kutyavilágról,...

Mit gondoltok a kutyavilágról, mint közösségioldalról és neveldéről?

Figyelt kérdés

Elvégre ahol levelezni és barátot jelölni lehet az már közösségi oldalnak is jó...

Szerintem az emberek kicsit bunkók, és elég üres az oldal, hisz ha felmegyek csak falkameghívókat kapok de abból óránként benyomnak százat. Szerintetek milyen?

2009. szept. 26. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
10 éves koromban nagyon szerettem. de most már rájöttem, hogy borzasztóan könnyű csalni rajta meg hogy eléggé gagyi oldal.
2009. szept. 26. 20:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Ó emlékszem volt egy időszak amikor mindenki csalt...akkor legalább nem szedték el a gyerekek pénzét :D
2009. szept. 26. 20:31
 3/4 anonim ***** válasza:
de utálom ezeket...tesóm mind1iken fenntvan :@
2009. szept. 27. 19:19
 4/4 anonim ***** válasza:

én játszottam ott egy ideig...aztán 2 évig fel sem mentem az oldalra,mert ellopták az egyik nagyon értékes kutyámat + egy másik kutyát falkájával eggyütt..nah de tegnapelőtt újra felmentem..de csak mert iszonyúmérges lettem,mert megpillantottam az egyik régi kedves falkám oldalát,ahol csupa hazugság volt írva..de ha gondolod belinkelem a blogomat ahol leírom az egyész sztorit,ma kezdtem el írni:

[link]

egyszerűen nem tudtam kiállni hogy ne írjam le..

2010. jún. 23. 20:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!