Verekedésbe milyen beállás?
Figyelt kérdés
1 az 1 ellen verekedésbe milyen jó beállások vannak ?Linkeket, videokat várok2013. ápr. 26. 15:39
21/28 anonim válasza:
Ja még egy kérdés. Felpofoztad a nőt vagy mit csináltál vele? Te kaptál tőle?
22/28 anonim válasza:
"Hatótávolságon kivül maradt (2m)" :D Le köpött a cigány de kapott is érte párat!! Pfujj undoritó volt,síkáltam is magam :D
23/28 anonim válasza:
Fujj a köpködés cigány népi sport, azzal fejezik ki a lenézésüket és azzal próbálnak alázni...nagyon helyes hogy nem hagytad magad, remélem a fejét ütötted :D
24/28 anonim válasza:
Ha 30 mennek rád akkor bárhogy állsz is be talpon nem maradsz.....Rengeteget verekedtem életemben 7éven át MMA-t edzettem tessék a link http://www.youtube.com/watch?v=ElqVRFRL0P8
25/28 A kérdező kommentje:
És az miért van hogyha beállok akkor a jobb kezemmel rendesen tudok egyenesen óütni.De a bal kezemmel csak horgot tudok,felütést ?
2013. máj. 21. 14:42
27/28 A kérdező kommentje:
És ez mindenkinél így van ? Vagy csak én csinálok valamit rosszul ?
2013. máj. 21. 19:14
28/28 anonim válasza:
megkell tanulni mindket kezzel utni, az elejen mindenkinel igy van, kivetel aki balkezes, mert annak forditva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!