Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mik ezeknek az animéknek a címei?

Mik ezeknek az animéknek a címei?

Figyelt kérdés

talán az animaxon ment mikor az inuyasha, meg a kaleido star és egyéb kultúrtörténeti műremekek is :D

az egyikben volt néhány, talán öt csaj, akik pincérnők voltak, és ha jött a gonosz ilyen macskává változtak

a másikban meg mindig verekedtek és nagyon hatásvadász volt. és volt egy feketehajú félmeztelen gyerek, meg ilyen egyszeműek is, meg csajok is, viszonylag sokszor cigiztek benne. ilyen ringben harcoltak és mindig majdnem meghaltak

2013. ápr. 24. 22:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Az első az a Tokyo mew mew, Vadmacska kommandó néven futott az Animaxen(vagy A+-on már nem emlékszem)

[link]

A második a Yu Yu hakuso -A szellem fiú lesz szerintem.

[link]

Mondjuk ebben csak az egyik melékesebb szereplő dohányzik, és olyan olyan karakter van benne akinek van 3.szeme a homlokán.

Írj ha érdekel még valami, vagy esetleg nem talált. ;)

2013. ápr. 25. 07:42
 2/6 anonim ***** válasza:

1 : [link]

2 : [link]

2013. ápr. 25. 09:16
 3/6 A kérdező kommentje:

wáá köszönöm, mindkettőt az :D

hát a cigizésre nagyon emlékeztem, h ilyen vékony cigit szívtak benne, de lehet h csak egy részt láttam sokszor :D

2013. ápr. 25. 16:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Ó te gondolat olvasó vagy haver! Ez a három anime a kedvencem! Komolyan! Sőt nagyjából csak ezeket tudom elviselni :D

Bírom az ízlésed!(anime téren)

2013. ápr. 25. 18:46
 5/6 anonim ***** válasza:

4-es: Hogy éertedhogy csak ezeket tudod elviselni?

Hasonló animék is vannak még, kis milló anime létezik.

Amúgy nem csak kettő volt? /1. voltam

2013. ápr. 26. 23:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Beleértettem az inuyasát is:D

hát még nem láttam olyan sok animét de nagyjából csak ezeket szeretem nézni,a többit amit eddig láttam azok unalmasak voltak számomra mint pl:a nana.

de van még egy pár anime amit szeretek,ezeket rejti a nagyjából

2013. ápr. 27. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!