Ha egy hatalmas erdő közepén találnád magad mindenféle emberek által feltalált készítmények nélkül és jó néhány napig ott kellene lenned, mivel tisztálkodnál?
Mi az amit szappan helyett használnál?
Tegyük fel, hogy van egy tó a közelben!
Kíváncsi vagyok, hogy milyen természetes anyagokat lehetne erre a célra használni! Persze maradjunk Magyarországon, tehát az erdőben nem találsz citromokat, kókuszdiót stb.
Ezt a kérdést nem viccnek szánom! Komolyan gondoltam ezért elvárom, hogy komolyan is válaszoljatok! Tökéletlenek kíméljenek!
A többieknek meg köszi!
Én most konkrétan arra lennék kíváncsi,(félretéve most az éhséget), hogy vajon a természetben miből lehetne szappanhoz hasonló dolgot csinálni!
Nem kell minden részletbe bele menni! Ez a kérdés csak erre vonatkozik!
Orvosi szappanfüvet.
Egyébként meg az iszap is jó, hogy az izzadságot, koszt lemosd magadról. Aztán már csak vízzel kell magad leöblíteni. Ráadásul a folyóvíznél nincs jobb dezodor.
Viszont, ha az ember lány, és pont azokon a napokon lenne a vadonban... akkor is ugyanúgy fürödne a tóban. Sokkal több fertőzést lehet elkapni, ha nem fürdik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!