Ég az erdő! Ilyenkor mit kell tenni?
Figyelt kérdés
Dél-Alföldön egy faluban lakom, és itt van a töltés pár 10 méterre, a töltés mögött pedig egy szép nagy erdő. Éreztem a füst szagot, felmentem a töltésre, és egy hosszú sávban fehéren füstöl valami, de a tüzet nem látom, mert a nagy fák mögül jön a füst. Gondolom nem az egyik gazda éget valamit, mert akkor nem lenne ilyen nagy füst. Így is nagy a szárazság, száraz minden. Már lassan 2-3 éve nem gyulladt ki az erdő. De előtte szinte minden évben többször is kigyulladt, és teljesen leégett minden.
Nem vagyok benne biztos hogy az erdő ég. De akkor meg mi más füstölhet ennyire? :/. Lemenni meg nem merek, mert vannak rókák, meg vaddisznók az erdőben.
2011. okt. 5. 13:16
1/6 A kérdező kommentje:
Most már nem érzik a füstszag, mert kelet felé fújja a szél , de azért még mindig látni a nagy füstöt.
2011. okt. 5. 13:17
2/6 Réti bubuzér válasza:
Tűzesetkor
Tűzoltókat kell hívni
De azon nyomban!
4/6 anonim válasza:
Előbb utóbb elalszik magától is :)
5/6 A kérdező kommentje:
Már elaludt magától , a tóig ment el a tűz, onnan már nem tudott tovább terjedni.
2011. okt. 5. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!