Ismerős vki a római parton, a gázgyár felé?
ott bicajozom mostanában.. és látok a kerítésen belül egy templomot, vhol a part felé. gyönyörű, a 3 tornya van minimum, régi, törött ablakok - csodaszép..beleszerettem, oda szeretnék nagyon eljutni.
megpróbáltam hátulról, de nem lehet, bár gyalog még nem voltam, de valszeg ugyanúgy körbefut a kerítés azon az oldalán is a gyárnak... itt konkrétan a dunaparton sétáltam.
aztán megpóbáltam előlről is odajutni, de nem lehet bemenni a levezető utcákba, gondolom én illetéktelennek minősülök - bár lehet majd lemegyek, ha nincs jobb ötlet :)
jaigen, hát máshogy nem próbáltam :)
megnéztem google mapen a dolgokat, hát... asszem láttam, négy kis hagymakupolát - a gázgyár területének közepén, lehet, hogy hozzá tartozik?
hogy lehetne? biztos, hogy meg kéne tudjuk közelíteni, egy templomot hát kétlem, hogy bki is területtel együtt megvásárolhasson - vagy hogy egy magántemplomot építsen egy gyár... bár nemtom, elvileg ez csak volt gázgyár, ugye? vajon most micsoda? mert még mindig jó büdös van a környékén...
szuper volna, ha tudnátok vmit hozzáfűzni :)
sziasztok, jó éjt
óh...:DD:(
ma hehe, ma megnéztem hátulról is pont, hát igen, ott is le van zárva, akkor már kezdett nagyon gyanús lenni - jól átvizslattam és tényleg nem láttam se keresztet se csillagot, vagy akármit a tetején, hát így már értem, miért nem...
milyen kár azért..:(
nagyon megnéztem volna..akkor marad csak a távolról bámészkodás...
köszönöm a válaszokat
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!