Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vannak itt Törökbálinti...

Vannak itt Törökbálinti lakosok? Milyen ott az élet? Pestre a közlekedés reggelente milyen?

Figyelt kérdés
Érdemes feladni a pesti életet Törökbálintért,ha nincs autóm,és teljesen a tömegközlekedésre kell hagyatkozzak naponta?

2013. ápr. 23. 19:29
 1/2 LACI115 ***** válasza:

Én születésem óta Törökbálinton élek immár 37 éve.

Szerintem biztosan jobb Törökbálinton lakni mint

bent Budapesten. Ötödik éve itt helyben dolgozok, elötte

én is bejártam Budapestre.A reggeli bejárás és az esti

haza járás nagyon rossz volt öt éve ezelött az állandó reggeli dugók miatt este pedig a ritkább járatok miatt.

Most ugy tudom a buszok reggel sürübben és más utvonalon járnak este pedig a gyorsjárat utoljára 19 óra helyett

20.40-kor indul.

Sokan itt helyben vagy Budaörsön (15-20 perc)dolgoznak.

Ami engem illet nagyon ritkán megyek be Budapestre.

2013. máj. 18. 16:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Régi kérdés, de talán újra ráakad valaki: Én nagyon szeretek Törökbálinton élni, nagyon szép, kiépített, gondozott, jó a tömegközlekedés is, még gyalog is, tehát autó nélkül is elfogadható távolságra van Auchan (vagy van busz oda), kisebb boltok, posta stb. Egyedi minden környéke, nem azt érzem, mint Érden, hogy egy nagy poros faluban vagyok, ahol minden sík, az élet is sík. Itt minden háromdimenziós...

Autóval meg tényleg nagyon jó, egy ugrásnyira van Budapest, mégsem Budapest. A legjobb környékek a Tükörhegy, a belső terület, illetve a Felsővár-rész.

2015. júl. 3. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!