Mit tegyek, ha a szomszédom lelőtte a macskámat, de konkrét bizonyítékom nincs ellene?
Ha a saját telkén csinálta akkor a rendőrség valószínűleg nem is fog foglalkozni vele.
ráadásul a rendőrség meg tudja vizsgálni a fegyvert, hogy a lövedék abból származik-e, vagy más fegyverből!
Ezt még valaki előttem írta ki a kérdésedre. Nos ekkora f@szságot én még nem hallottam. Először is a légpuskák lőszerei mind VAGY 4,5mm VAGY 5,5mm. Lőszergyártókból rengeteg van, sok hasonló is van, és tegyük fel valahogy sikerül kiszedni a tetemből, akkor sem valószínű hogy felismerhető, ugyanis a lövedék DEFORMÁLÓDIK. Ha valami csodával határos módon mégis megtudják állapítani a lőszer fajtáját akkor is, más is használhat ugyanolyan lőszert. Ez úgy hülyeség ahogy van.
Tudom, nagyon outdated, de... A doglott macskakat szepen be-szni a kocsma ablakan, ilyen negy es ot kozott... minden egyes darabot. Amit akarhol talalsz, azt is.
Szerintem a 2-3 torott ablaknal megertene a finom uzenetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!