Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak az én szememben ugyanolya...

Csak az én szememben ugyanolyanok a fiatalok?

Figyelt kérdés
Mindegyik ugyanúgy öltözködik, ugyanúgy beszél, ugyanazt a zenét hallgatja. 50 cent így, Eminem úgy és állandóan azt hajtogatják hogy ők az utcára születtek, pedig ott élnek a meleg családi fészekben a szüleikkel.
2009. szept. 25. 20:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Ez elég nagy hülyeség, elég kevés fiatallal találkozhattál.
2009. szept. 25. 20:41
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Én egy ilyet sem ismerek ....pedig énis fiatal vagyok (15/L)Szerintem te elég régen és elég kevés fiatallal találkozhattál.
2009. szept. 25. 20:46
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Igen, igaza van az első válaszolónak! Én 19 éves vagyok, szakmát tanulok, napi 10 órát dolgozok, abszolút nem bulizok, nem iszok, nem dohányzom és utcán is csak akkor vagyok ha éppen melóba megyek-jövök.
2009. szept. 25. 20:47
 4/11 anonim ***** válasza:
45%
Fiatal ként írok: Sajnos sok ijen van, de hogy mind ? A fent említettek sajnos a divat rabjai. De én pl. pont az ellenkezője vagyok a fent említettnek. Nem hallgatok 50 centet, hanem metált, és nem is ugy öltözködök stb. Egyébként vannak teljesen átlagos fiatalok is !
2009. szept. 25. 20:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs de akkor te nagyon hülye vagy...Mert én utálom a rappet nem vagyok tróger nem mondom hogy az utcán lakok...Talán a beszéd az ami tényleg de akkor is nem kell ennyire általánosítani.
2009. szept. 25. 20:48
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
hát... vmilyen szinten tényleg ugyanolyanok... de nem ezen, hanem mentalitásban, gondolkodásukat tekintve. persze vannak kivételek..
2009. szept. 26. 01:09
 7/11 anonim ***** válasza:
84%

Egyáltalán nem ugyanolyanok. Manapság már amúgy is kevés a rapper.

És elég rossz réteggel találkozhattál, mert igenis vannak értelmesebbek is.

2009. szept. 27. 16:52
 8/11 anonim ***** válasza:
81%

Hát,a 8. kerületben esetleg,de amúgy nem igazán vannak ilyenek.

Az hogy az utcára születtünk soha nem mondanánk,mert talán még el is vagyunk kényeztetve.

Az eminem és 50 cent hallgatás nem divatból megy.Csak régen volt ez.Nekem a régi"divat"zenék tetszettek,a mostaniak nem.

A divatmajmok leugatnak hogy ne hallgassak eminem-et mert a számba lépnek,meg hogy tök égő.

Az aki rap-et hallgat NEM tróger.

2009. okt. 22. 18:53
 9/11 anonim ***** válasza:
38%
Ez milyen hüje kérdés XD minden ember különböző börszinétöl stilúsától független.....Mindenkinek más a zenei izlése...te a mulatost szereted más meg a minöségi zenét pl:eminem,madonna.....
2009. nov. 30. 21:37
 10/11 anonim ***** válasza:
93%
A magyar rap az általában együgyű ritmustalan...zenének alig nevezhető...még fejlődésben van.De eminem teljesen más zenei műfajt képvisel...poposabb rockosabb...de mégis rap
2009. nov. 30. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!