Anevemzoli kérdése:

Miért élünk?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 22. 02:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Hogy szaporpdjunk. Minden élőlénynek az a célja, hogy továbbörökítse a génjeit.

Persze nem muszáj, mindenkinek más céljai vannak.

2013. ápr. 22. 04:22
 2/7 poet1 ***** válasza:
0%
leírnám a választ, ha a sok ember akik nem látnak túl az árnyékukon le nem pontoznának.
2013. ápr. 22. 06:20
 3/7 A kérdező kommentje:

De én nem kértem meg senkit,hogy alkosson meg.Létrehozott Isten,hogy éljünk, szaporodjunk,és meghaljunk.

Hát ennek semmi értelme.

2013. ápr. 22. 07:45
 4/7 poet1 ***** válasza:
Na erről beszéltem. A sok szűklátókörű bek@phatja! Amúgy ki mondta, h a teremtésed cél nélküli volt? És egy másik filozófiai kérdés: miért nem vagytok képesek KULTÚRÁLT vitákra?
2013. ápr. 22. 09:42
 5/7 A kérdező kommentje:

úgy érzem, hogy különleges vagyok. Kiválasztott. Vicces tudom, talán sok filmet nézek, de komolyan ilyenen fantáziálgatok. Ennyit arról, hogy Istennek célja lehet velem.

Az gáz, ha sok hülye gondolat jut az eszembe?

2013. ápr. 22. 16:39
 6/7 poet1 ***** válasza:
nem vagy hülye. Akit ISTEN kiválasztot mint te meg én, mind különlegesek vagyunk!
2013. ápr. 22. 17:10
 7/7 A kérdező kommentje:
hát, igen, ez bizony ritka, hogy ilyen fantasztikus embereket csinál Isten,mint mi..:)
2013. ápr. 22. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!