Cinuka kérdése:
Édesanyám 91-éves.3-an vagyunk testvérek, csak Én vagyok vele, gondozom, vette ezt a házat, amibe most élünk. A lakást Én segitettem megvenni, a vizet Gázt Én vezettettem be, Amit javitani kell a lakáson azis az én feladatom,? De senki nem segit.
Figyelt kérdés
Végrendeletet nem akar irni, Igy is egyenlő részre megy minden,? hiába én gondozom? Ők már veszekednek a vagyonon, és otthonba akarták adni. Várom válaszukat.2013. márc. 2. 22:36
1/2 anonim válasza:
Kérdeznék valamit.
Ön szeretetből gondozza az édesanyját, vagy inkább csak azért, mert arra számít, hogy így majd több jut az örökségből?
Ha az előbbiért, akkor Ön egy szerencsés ember. Az élet olyasmivel ajándékozta meg, aminek gyakorlásában, egyre kevesebb embernek lehet része. Ez pedig az önzetlen, tiszta szeretet.
Ha az utóbbiért, akkor sajnos, azt kell mondjam, hogy Ön még a testvéreinél is szívtelenebb.
2/2 A kérdező kommentje:
Én önzetlenül csinálom, az életemet tettem rá, a házasságom ráment, de nem érdekelt, engem az bosszant, 5-évben egyszer jönnek haza, és fényképezik a festményeket, felértékelni. Azt mondták, 20-Ft-ért is tarták a markukat,valami kék vázát keresnek rajtam.Most volt itt a példa, Mütötték, leállt a szive a tesóm itt volt 50-Km-re, nem hazajött, hanem welneszre.
2013. márc. 3. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!