Te mit tennél, ha egy ismerősöd nem akarná visszaadni, amit kölcsönkért tőled?
Figyelt kérdés
Egy régi oszt.társam kölcsönkért vmit, én elküldtem neki, azt mondta hamarosan küldi vissza. Ez volt 5 hónapja. Azóta csak a kifogásokat meg az igérgetéseket hallgatom, hogy ő dolgozott, nem volt rá ideje, stb, de majd ekkor, majd akkor feladja. Aztán hetekre eltűnik, üzikre nem válaszol, majd ha rákérdezek simán hazudik, h már elküldte, jövőhéten biztos meg is kapom. Én meg várom, persze nem jön semmi.....
Már nagyon unom ezt az egészet, szeretném visszakapni a cuccaimat, de tehetetlennek érzem magam, nem tudom, mit kellene csinálnom, h végre visszaadja? Ti mit tennétek a halyemben?
2013. ápr. 21. 23:37
1/3 anonim válasza:
azt tenném ha nem adja vissza amit kölcsön kér!megmondanám magamét hogy ha nem küldöd vissza vége a baráti kapcsolatnak és nem állok veled szóba mond meg nagyon utálom hogy hazudsz,vagy szakíts meg a baráti kapcsolatott aztán így járt
2/3 A kérdező kommentje:
Hát az biztos, h meg fogom szakítani vele a kapcsolatot, nekem ilyen "barátokra" nincs szükségem, csak elöbb szeretném vhogy visszakapni a dolgaimat mert fontos és pótolhatatlan. Tudom én vtam a hülye, h odaadtam, hiszen ismerem, mindig is elég megbizhatatlan volt, de hát mégsem gondoltam vna, h megteszi ezt velem, suliban legjobb barátnők vtunk. Nagyot csalódtam most benne :/
2013. ápr. 22. 14:14
3/3 anonim válasza:
Miért, miket adtál oda, ami fontos? Szólj a szüleinek h elvette ezt meg azt, és még nem adta vissza lassan fél éve sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!