Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mangások, japánosok! Mi...

Mangások, japánosok! Mi legyen a címe/neve?

Figyelt kérdés
Mangát írok, és kéne két együttes név illetve egy mű cím...Olyan rég gondolkodom rajta de semmi használhatót nem tudok. Két rivalizáló rock banda, egy kis shoujo, humor, egy divatmániás gyerek, egy agresszív lány, egy viszonylag romantikus, de ezzel szemben néha nagy gonoszságokat elkövető srác, és egy utána futó folyton álmodozó, zene és rajzmániás lány a föszereplők. Egy nagy kavarás, viszonzatlan szerelmek, kis perverzség és sok zene... Milyen címet és bandaneveket tudtok ajánlani? Várom az ötleteket!^^

2013. ápr. 20. 18:57
 1/9 anonim válasza:

Szia!:)

Tudnál több infót megadni a rock bandákról? Pontosabban milyen tipusu rockot játszanak?(pl.:punk rock,hard rock stb.) Miről szólnak az általuk írt számok? Szerelemről? Az életről?

A manga címét illetően pedig...

Van esetleg egy tárgy vagy személy aki valamilyen módon különleges helyet kap a történetben? Valami ami kulcsfontosságú? Kicsit többet is elárulhatnál a sztoriból...cselekmény, végkimenetel...:D

2013. ápr. 20. 23:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Betty te vagy az?
2013. ápr. 21. 10:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát inkább punk rock és szerelmes számok. A történet lefőbb szereplője talán az engem szimbolizáló álmodozó, rjaz és zenemániás lány, akinek a neve Momo (Kawazoe Kumiko) illetve az ő nagy szerelme Ichiro ( Saruwatari Junischiro) a másik pár ún. mellékszereplők. A történetről nagyvonalakban annyit tudnék elárulni, hogy Ichiro és Momo egyszer jártak egy rövid ideig, akkor alakult meg a banda, és lettek viszonylag sikeresek, aztán szétmentek, de Momo azóta is fut a fiú, a banda és a zenéjük után, amit a fiú eleinte nem vesz észre, majd nem érdekli, végül egész szórakoztatóank találja a lányt és talán megint összejönnek. Persze ez az alapsztori és ebbe lesz belefűzre rengeteg apróbb történet. Szóval egy elég romantikus maszlag, zenével, kis perverzséggel és nem kevés gonoszkodással fűszerezve.
2013. ápr. 21. 14:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok Betty^^
2013. ápr. 21. 14:34
 5/9 A kérdező kommentje:

[link]

Nem vagyok egy hű de jó rajzos, de egy kép a négy fsz.-ről:)

Michiyo, Hitoki, Ichiro, Momo :)

2013. ápr. 21. 14:41
 6/9 anonim válasza:
100%

Szia! Az első válaszoló vagyok.

Nagyon jól hangzik, szerintem igazán klassz manga lesz.:)

[A rajzod is tök jó...(“⌒∇⌒”)]

Címötletek:

Ai no uta (Szerelmes dal)

Shin'on (Szívhang)

Myujikaruhato (Zenélő szív)

Orugoru (Zenedoboz/Zenegép)

Bandanevek:

Ganbatte Rakuen! ("Mindent bele/Ajd bele mindent""Mennyország"/"Paradicsom")

ZERO Relation

Silent Noise

Ichiro Wonderland

Ouki Hangeki (ez jobban illik a rivális banda nevének ugyanis azt jelenti "nagy" "ellentámadás")

Hidoi Jishin

F.A. Shion

Broadway Station

Shibuya NO.77

Egyenlőre ennyi, ha még mindig nem találtad meg a megfelelő címet/bandanevet, írj nyugodtan és megpróbálok még egy pár ötletet adni. ヽ(*・ω・)ノ

2013. ápr. 22. 15:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Úristen ezek baromi jók köszönöm^^ örök hála tényleg!:) Mindjárt ki is választom a megfelelőket^^
2013. ápr. 22. 16:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Nahát, tök jól rajzolsz! Bár én tudnék így! :)
2013. máj. 13. 18:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) Gyakorlás kérdése:) Én sem tudok annyira, mint szeretnék.__.
2013. máj. 14. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!