Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kéjgáz (n2o). Vélemények,...

Kéjgáz (n2o). Vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Ti hol veszitek a patront, mennyiért? Egyszerre mennyit fogyasztottok? Élmények érdekelnének még... Köszi:-)
2009. szept. 24. 21:42
 1/8 anonim válasza:
42%

hali

Én egyszer vettem egy dobozzal, még mindig van 2 db patron belőle.Venni az szerintem akármilyen vegyesboltba lehet venni. Ahol én vettem ott azt annyi volt ,hogy a pénztárost megkérdeztem ,hogy van nekik és azt mondta van de a pénztárnál volt a lábánál valahol ezt csak azért írtam le ,hogy ha nem találnál a polcokon akkor kérdezd meg az eladót.

Egyébként hab patonnak hívják és 10 db van egy dobozba olyan 2-3 száz forint körül van az ára/doboz.

Én úgy csináltam ,hogy kivettem a szódás palackból a csövet és teljesen üres szódás palackba beletekertem a patront utána egy zacskóba belefújtam a tartalmát és szémhozvettem beszívtam utána kifújtam a zacskóba vissza aztán vissza be megint és ezt ismételtem addig amíg el nem kezdett zsibbadni az egész arcom. Ezután gondoltam ,hogy lehet h azért zsibbadt az arcom mert ugy zacskóba fújtam meg vettem a levegőt és elvileg olyankor nem kapok oxigént.. és kipróbáltam patron nélkül sima levegővel ugyanezt de ugy semmi zsibbadást nem éreztem.

DE ARRA FIGYELJ HOGY VALAKI LEGYEN MELLETTED HA KIPRÓBÁLOD MERT A ZACSKÓ RÁRAGADHAT AZ ARCODRA HA ELÁJULNÁL MEG ÜLVE CSINÁLD HOGY HA ELÁJULSZ NE VERD BE A FEJED!!! Egyébként ha lufival csinálod akkor nincs ez a probléma ,hogy ráragad a zacskó az arcodra.

Amúgy szerintem jó csak azt olvastam róla ,hogy ha hetente többször csinálja valaki akkor talán elsorvad az agya vagy valami bajod lessz tőle de ez valamilyen vitamin szedésével ellensúlyozható ha jól tudom.

De youtubon nézz széjjel és a kommenteket olvasd el a videók alatt akkor okosabb leszel;)

2009. szept. 26. 14:37
 2/8 anonim ***** válasza:
19%
Az oxigénhiányt hogyan akarod vitaminokkal ellensúlyozni okostojás?
2009. szept. 27. 17:36
 3/8 anonim válasza:
28%

Első kommentelő vagyok.

Nem vagyok okos tojás!!! Ezt olvastam róla ,hogy a kéjgáz kivonja a szervezetből a B12 vitamint.

Idézem:

"A kéjgáz kivonja a szervezetből a B12 vitamint. Ha rendszeresen használod (gyakrabban, mint háromnaponta), ajánlatos valamilyen vitaminkészítménnyel pótolni a hiányt, főleg ha szigorú vegetáriánus étrenden vagy, ami általában kevesebb B12 bevitellel jár. A B12 vitamin hiánya rontja az idegvégződések működését, ami az ujjvégek zsibbadásához, és súlyosabb esetben a végtagok elérzéketlenedéséhez vezethet."

De ha nem hiszed van egy oldal ami Pszichedelikus anyagokkal foglalkozik. Itt elég bőven levan írva ,hogy mi a hatása mire kell vigyázni stb..

[link]

2009. okt. 25. 02:36
 4/8 anonim ***** válasza:
18%

Még kezdő vagyok! Azért szívjátok, hogy zsibbadjon az arcotok?

Apám ez két pofonnal meg tudta oldani és se vitamin, se oxigén hiányom nem lett! :-)

MAJMOK!

2010. márc. 7. 16:30
 5/8 anonim ***** válasza:
76%

Isteni! Én rendszeresen élek vele és rendkívül jó.

Eufória, álomszerű állapot, tájékozódási érzék elvesztése, pulzáló hang- és képi hallucinációk, lelkiállapottól és körülményektől függően lehetségesen mélyebb meglátások, és egyéb pszichedelikus hatások is megjelenhetnek.

minden megvolt!!!!

Alkotószellemet fokozza!

2010. szept. 15. 23:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Majom az anyát, te retardált!

A gáz eufóriát okoz. Mer szerinted a heroint is fájdalomcsillapításra lövik??

2011. febr. 24. 17:41
 7/8 anonim ***** válasza:
11%

"Majom az anyát, te retardált!

A gáz eufóriát okoz. Mer szerinted a heroint is fájdalomcsillapításra lövik??"

Jó reggelt felébredtél... :-)))

2011. febr. 24. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

270 körül lehet, kisboltokban, nagyáruházakban. Sok helyen van.

Én általában egyszerre csak egyet, lufiból. Kicsit hiperventillálok, hogy telítődjek oxigénnel, majd beszívom, bent tartom kb 30 másodpercig, majd visszafújom a lufiba. Kb fél percig megint telítem magam oxigénnel, majd újra beszívom a lufit. Ezt általában max 2-3-szor ismétlem meg, addigra fel is hígul a nitró, meg az általában megadja azt az élményt, amit meg akartam kapni. És nem mellékes, hogy így nem kap az agyam akkora oxigényhiányt, hogy károsodjon. Fél percet mindenki kibír gond nélkül.

Élmények? RENGETEG :D Kb mindegyik lufi teljesen más nálam.

Nem rég volt azért egy különösen érdekes lufim. Ki akartam próbálni, hogy milyen az, ha nyitott szemmel egy viszonylag ingerszegény helyre (fal) bambulok közben, mert én általában csukott szemmel lufizok. Beszívtam a lufit, és akkor hirtelen eszembe jutott, hogy én most feltétlen egy mandelbrot-fraktált akarok látni. (pl.: [link] Eddigre már teljesen elsötétült a kép, és millióféle fraktálokat és kaleidoszkópokat dobált az agyam kb másodpercenként mást, de mandelbrotot nem. Majd a hatás tetőpontján egyszer csak megjelent a mandelbrot, egy olyan gondolattal párosítva, hogy "az egész világ egy kib@szott mandelbrot fraktál", és így tértem vissza a valóságba. A mandelbrot fraktál, amit láttam, fokozatosan váltott át a valóságba, mintha egymásnak a részei lennének, mint ha tényleg egy fraktál lenne a világ. Na ez egy k.urva érdekes lufi volt. :D

De legtöbbször csak belezuhanok egy-egy fraktálba és ennyi. :)

2011. ápr. 16. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!