Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehetséges ez?

Hogy lehetséges ez?

Figyelt kérdés

Szeretnék felszedni néhány kilót mert az iskolában már azon csúfolódnak hogy anorexiás vagyok meg ilyenekkel...csakhogy én iszonyatosan sokat vagyok képes megenni anyukámnak minden nap kell főznie mind levest mind másodikat csakhogy legyen kajám délutánra mert mikor úgymond keveset eszek az ilyen

Reggeli:5 szelet kenyér + 2 alma vagy narancs

tízórai:két kenyér vagy kifli

Ebéd: 4-5tányér leves és álltalában fél fazéknyi második ami kb 3mélytányérnak felel meg

vacsora:2-3melegszendvics vagy ha maradt még délről azt megeszem

nasi:2gyros 3sajtburger bár csak néha és 6-7 csomag chips

Hát szerintem ez így elég sok és azért még többet nem ehetek mert a végén kizabálom anyát a fizetéséböl vagyis ő mindig ezt mondja. Na szóval nem tudna valaki mondani valamit h h is kéne felszedni egy kicsit vagy h ez miér is van.Egyébként 168cm vagyok és 39 kiló

2013. ápr. 19. 17:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Kezdj el gyúrni. Az izomtömeg növekedéssel gyarapodik a súlyod is:)
2013. ápr. 19. 17:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Anydnak és apudnak milyen a testalkata? olyan,mint neked? Mert akkor több,mint valószinű,hogy nem leszel sokkal teltebb.
2013. ápr. 19. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!